• Category
      No categories were found that matched your criteria.
      • Manufacturer
        No manufacturers were found that matched your criteria.
      • Products
        No products were found that matched your criteria.
          • Blog
            No blog posts were found that matched your criteria.

          جلسه هشت - سند چشم انداز و شروع تحلیل


          در این جلسه در ادامه جلسه قبل ابتدا استخراج ویژگی های نرم افزاری را تکمیل کرده و بعد تمامی خروجی های فعالیت ها تحلیل مسئله، مهندسی نیازمندی ها و ارائه راحل نرم افزاری را در یک سند به نام سند چشم انداز تدوین می کنیم. در مرحله بعد وارد فاز تحلیل شده و نحوه استخراج کنشگر یا Actors را بیان نموده و نمودار آن را ترسیم می نماییم..

          Manufacturer: Morteza Ghasemi

          فیلم جلسه هشت- پارت اول

           
           

          فیلم جلسه هشت- پارت دوم

           
           

          فیلم جلسه هشت- پارت سوم

           
           

          There are no reviews yet

          Send message

          Customers who bought this item also bought

          مهندسی نرم افزار - جلسه چهار
          در این جلسه با تکمیل Business Use Case های سیستم مفروض داروخانه وارد عملیات تعیین محدوده سیستم از فعالیت مدل سازی کسب و کار می شویم. در این عملیات فرآیندهای کسب و کار که ذینفعان قصد ایجاد سیستم نرم افزاری برای آنها دارند همراه با Business Actor های که در محدوده توسعه سیستم نرم افزاری هستند نیز شناسایی می نماییم. همچنین با مفهوم توسعه مدل دامنه جهت مشخص شدن جزئیات بیشتر فرآیندهای کسب و کار و قواعد کسب و کار یا Business Rules آشنا خواهیم شد. در مرحله آخر به نحوه استخراج Business Workers یا کارمندان کسب و کار پرداخته می شود.
          مهندسی نرم افزار - جلسه پنج
          در این جلسه نحوه ترسیم نمودار Business Activity Diagram را برای فرآیندهای کسب وکار آموزش داده می شود و در مرحله بعد فلسفه شی گرایی در uml داده می شود. در این آموزش به انواع روابط بین کلاس های شی گرایی اشاره و جهت ترسیم نمودار مدل داده سازی یا Business Object Model از این مفاهیم استفاده می کنیم..
          مهندسی نرم افزار - جلسه هفت
          در این جلسه به بحث مهندسی نیازمندی ها پرداخته می شود و با طرح هرم نیازمندی ها انواع نیازمندی ها تشریح می شود. همچنین به مفهوم دقیق ذینفع می پردازیم و روش های استخراج نیازمندی ها را بیان می کنیم و نیازمندی های عملیاتی و غیرعملیاتی یا خصوصیات کیفی مانند امنیت، کارائی، تغییرپذیری، قابلیت دسترسی و قابلیت اعتماد و ... پرداخته می شود
          back to top
          Filters