دوره سی شارپ
دوره از پایه تا کاربرد سی شارپ
هدف اصلی این دوره ایجاد یک دید کاربردی و پروژه محور برای تمامی علاقه مندانی است که تابحال فقط مقدماتی از برنامه نویسی را در یک زبان خاص فرا گرفته اند و حال به دنبال راهی جهت پیشرفت بیشتر و توسعه پروژه های تجاری و کاربردی جهت ورود به بازار کارمی باشد. اگر مفاهیم پایه مانند حلقه ها ، دستورات شرطی توابع و آرایه ها را در یک زبان برنامه نویسی کار کرده اید شما برای شروع این دوره آماده هستید. قابل ذکر است که در هر جلسه محتوای مطالب زیاد است و پشتکار و همت و تلاش دانشجوی محترم را جهت تمرین و یادگیری می طلبد. لذا سعی کنید دراین دوره حتما زمان زیادی را صرف کنید تا جهت ورود به بازار کار و همچنین مراحل بعدی مانند برنامه نویسی وب و API آمادگی لازم را داشته باشید.
ثبت نام در دوره!
این دوره کاربردی را می توان به سه بخش زیر تقسیم کرد که در هر بخش به دنبال اهداف مشخص و معینی می باشیم. دانشجو بعد از هر بخش باید پروژه مربوطه را توسعه دهد
بخش اول
این بخش که 4 جلسه ابتدایی کلاس را شامل می شود شامل مفاهیم پایه در سی شارپ مانند دستورات اصلی (حلقه ها، توابع دستورات شرطی و...) ، مفاهیم ویندوز فرم و شی گرایی است که در قالب دو پروژه کاربردی ارئه می شود و بعد از انجام این دو پروژه دانشجو با عملکردهای اصلی آشنا شده و آماده اجرای یک سناریوی کاربردی جهت انجام پروژه های تجاری و مدیریت پایگاه داده می شود. همچنین در این بخش پایه ای ترین روش اتصال به پایگاه داده با استفاده از ADO.Net آموزش داده می شود. اما با توجه به اینکه تمرکز کلاس جهت مدیریت داده در پایگاه داده استفاده از ORM و مفاهیم EF Core و Linq است این روش در حد یک پروژه ساده آموزش داده می شود/
بخش دوم
این بخش که شامل 6 جلسه می باشد در واقع قلب دوره است و مفاهیم کاربردی زیادی از قبیل طراحی دیتا مدل به صورت شی گرا، استفاده از کدفرست جهت طراحی دیتابیس ، مدیریت هوشمند خطاها و همچنین مبحث بسیار مهم EF Core و Linq جهت مدیریت داده می باشد. در ابتدای این بخش یک سناریوی کاربردی از یک پروژه تحلیل می شود و بعد از طراحی مدل داده با کمک کد فرست دیتابیس این پروژه را ایجاد و سپس با استفاده از مفاهیم EF Core و Linq پروژه مربوطه توسعه داده می شود. از مواردی کاربردی دیگر در این بخش آموزش ایجاد گزارشات دلخواه با فیلترگزاری پویا و همچنین نحوه خروجی و چاپ از اطلاعات با کمک ابزار StimulSoft است. همچنین نحوه ذخیره عکس در پایگاه داده یا در دایرکتوری آموزش داده می شود.
بخش سوم
هدف از این بخش آموزش مباحث امنیتی مانند مدیریت کاربران و نقش های آنها ،هدف از این بخش آموزش مباحث امنیتی مانند مدیریت کاربران و نقش های آنها ، روش های رمزنگاری یا Cryptography و همچنین نحوه شبکه کردن پروژه های ویندوز فرم به صورت کلاینت و سروری می باشد. در این بخش مدیر می تواند کاربران را تعریف نماید و نقش های دلخواه را به آنها تخصیص دهد . همچنین با ایجاد صفحه ورود کاربر جلوی دسترسی های غیرمجاز گرفته شود. در این بخش اطلاعات مهم را مانند رمز عبور را با رمز نگاری در پایگاه داده ذخیره می کنیم و همچنین با نصب اس کیو ال سرور برروی سرور نحوه اتصال کلاینت های مختلف را به اس کیو ال سرور نمایش می دهیم.